BLET ,Nga Malsija e Gollakut -Artane "JETE BLETA"

Kosova

kosovashet_admin +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Të tjera Lokacioni Artanë Shtuar Aug 14, 2014 Shikime 1018 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Bletet jan shum te shendeteshme, jane te zhvilluara ne vend malor, shih fotot!

Pronari dhe Ligjerusi i Licensuar Xhavit Hyseni

Per info me te hollsishme . 044360361.

BLERSEVE
Me knaqesi ju mesojm per kujdesin e bleteve.!

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?