Inventar per kafiteri

Kosova

kosovashet_admin +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Makina dhe mjete Lokacioni Kaçanik Shtuar Aug 14, 2014 Shikime 3223 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

-TAVOLINA 5 cop Verore 7070 +19 karrika ,5×100€=500

-TAVOLINA fi 1000 ,5 cop Mediapan + 20 karriga Gusto italiane 5 X 250€=1250

-Produktet jan dru masiv Ahu i Zier,i terur dhe MDF kunder ujit

Telefononi ne numrin : 044280665

 

 

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?