KULLA TENDA ME QIRA NE ISTOG DHE RRETHINE 049260623

Kosova

kosovashet_admin +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Biznese Lokacioni Burim Shtuar Aug 13, 2014 Shikime 2507 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Kulla – Tenda

Japim Tenda te te gjitha madhesive dhe te gjitha dimensioneve per 100, 200, 300, 400 dhe 500 persona. Tendat tona jane te thjeshta, me dekorime, me perde, me drita, me tepih, me patos, me tavoline dekoruese te nuses dhe dhendrrit, si dhe karrikat jane me mbulesa dekoruese. Ne ofrojme karrika dhe tavolina me mbulesa me qira dhe ato jane me mbulesa edhe siq mund te shihen ne foto te cilat duken si ne ndonje restorant. Kete sherbim firma Kulla Tenda e bene ne tere Kosoven, ne cdo qytet, fshat, kudo qe ju gjindeni klient te nderuar. Kete sherbim e bejme me automjetet tona profesionale si dhe me puntoret e profesionalizuar te cilet e bejn montimin dhe cmontimin ne cdo kohe dhe cdo vend.

Kulla Tenda ofron edhe keto mundesi per ju klient te nderuar, ofrojm DJ per dasmen apo ahengun tuaj, ofrojm ushqim te gjitha specialiteteve nga skara si dhe pije alkoolike dhe joalkoolike. Ofrojm tupan dhe surle per ahengun tuaj si dhe inqizim profesional me kamere….

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?