SHES INVENTARIN PËR BARNATORE

Kosova

kosovashet_admin +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Makina dhe mjete Lokacioni Pejë Shtuar Aug 13, 2014 Shikime 1686 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Shes inventarin e Barnatores (Rafta 7.40 +2.50 metra Receptura 4.50+2.30 metra).

Telefon: 044220978

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?