Dyer dhome excluzive me mbi 18 modele dhe ngjyra të ndryshme

Edita Fazliu

Pristina +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Makina dhe mjete Lokacioni Dragash Shtuar Sep 26, 2014 Shikime 4046 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

RISI * RISI * – Kompania N.T.SH. "TREND" Importues i dyerve te dhomave me adres ne Rr. Xhelal Hajda p.n (afer Stacionit te autobusave ne drejtim te Xerxes rreth 200 m) ne Rahovec.

OFROJM: Dyer Excluzive te dhomave me mbi 18 modele dhe ngjyra te ndryshme dhe me mbi 500 dyer ne dispozicion, perveq shitjes posedojme ekipin per montimi te dyerve te brendshme te dhomave, dyer xhami, dyer te blinduara, dyer te garazheve automatike dhe laminat te prodhuesve te njohur si KRONO Flooring, EGGER dhe paisjeve percjellese.

www.ntsh-trend.tk

https://www.facebook.com/ntsh.trend.5

Telefon: 049/809269

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?