www.plane-ks.com Plane për shtëpi

Edita Fazliu

Pristina +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Biznese Lokacioni Therandë Shtuar Sep 22, 2014 Shikime 6395 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Posedoj plane moderne dhe shumë të kërkuar në Kosovë,
Planet janë të detajuar me gjitha dimensionet, prej themelit deri në përfundim.
Nëse dëshironi më shum shtëpi dhe më shum detaje rreth dimesionev dhomav, etj, atëher ja linku ne Facebook

www.facebook.com/planepershtepiofficial

Për më shum informata na kontaktoni.
Phone: 044-241-141
E-mail: planepershtepi@live.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?