Rregullimin dhe mirëmbajtjen e oborreve (kopshteve) tuaja

Kosova

kosovashet_admin +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Mobilje/Inventar dhe rregullime Lokacioni Burim Shtuar Dec 11, 2014 Shikime 1871 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Vishi Garden ju ofron këto shërbime: • Rregullimin dhe mirëmbajtjen e oborreve tuaja • Prerjen dhe dizajnimin e shkurreve (murit të gjallë), • Projektimin dhe mbjelljen e drunjëve dekorues, bimëve dhe luleve të ndryshme, • Kositjen e barit, • Plehërimin e kopshtit etj. Disa nga punët tona mund t'i shikoni përmes fotove në faqen tonë në Facebook: "Vishi Garden". Kontakti: 044/487-741 Dervish Selmanaj

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?