BRITANIA HOMES: 66.8m2 74.7m2 88.5m2 102.5m2 109.3m2 176m2

Kosova

kosovashet_admin +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Banesa Lokacioni Fushë Kosovë Shtuar Jan 19, 2015 Shikime 2525 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Kompleksi banesor

Britania Homes është duke ndërtuar kompleksin banesor në Fushë Kosovë, kompleks ky i mbështetur në kërkesat e klientëve për hapsirë të banimit në një ambient të qetë dhe komod. Kompleksi shtrihet në një pozitë shumë të bukur përgjatë rrugës kryesore Rruga “B”, në lagjen Dardania, të projektuara dhe ndërtuara sipas standardeve evropiane. Kompleksi përmban mbi 200 banesa moderne duke filluar që nga 66.8m², deri 176m². Në kuadër të kompleksit përfshihen parkingjet, zonat e gjelbërimit, kopshtet për fëmijë, qendra sportive, oridananca mjekësore etj.
Ndërtimet tona karakterizohen me cilësinë dhe kualitetin e lartë i cili përveç që i jep objektit një pamje të bukur dhe një ngjyrë të ngrohtë, shërben edhe si termoizolator i nivelit të lartë. Për të siguruar këtë kualitet të lartë, ne me kujdes kemi përzgjedhur kompanitë furniture vendore dhe ato të jashtme, duke selektuar vetëm brendet e njohura dhe të dëshmuara në fushën e ndërtimtarisë.

Pse duhet të zgjedhni Britania Homes?
Infrastrukturë dhe arkitekturë moderne
Siguri e plotë, monitorim me kamera 24h
Këndi i lojrave për fëmijë
Hapësira gjelbruese
Parking për vetura
Ashensor me mirëmbajtje
Dritare plastike gjermane me kiper
Dyer e hyrjes, dyer të blinduara Italiane
Dyer të standardit të lartë
Laminat
Keramika e klasit të parë dhe sanitari moderne(italiane dhe spanjolle)
Rezervuar i ujit për çdo hyrje
Rrjet i instaluar i telefonisë
Sistemi i instaluar kabllovik dhe interneti
Sistemi me interfon
Termoizolime me standarde per klime
Sistem i instaluar kamerash per vezhgim 24

Emri i ndërmarrjes: "BRITANIA HOMES" Telefon: 049302248

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?