Gilindera te Aluminit

Kosova

kosovashet_admin +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Mobilje/Inventar dhe rregullime Lokacioni Fushë Kosovë Shtuar May 28, 2015 Shikime 3707 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Dyer te Brendshme ,Dyer Automatike per Garazha ,Dyer te Blinduara ,Dyer dhe Dritare te Plastikes ,Roleta te Plastikes dheAluminit ,Gilindera te Aluminit ,Laminat

N.T.P GER TORE
Fushe Kosove (Bresje afer Shkolles Teknike)
+37744897224
gertore1@gmail.com
web: https://www.facebook.com/pages/GER-TORE/1434979123426462

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?