SERVIS G.A Per Tekniken e Bardhe dhe Klima

Video
https://www.youtube.com/watch?v=gGiJBj19LlQ

Alban Bardha Aliu

{Profili publikuesit}
Kategoria Biznese Lokacioni Prishtinë Shtuar May 23, 2015 Shikime 1177 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

.G.A.
sherbime te ndryshme.

G.A. ofron sherbime ne baze te kerkes se qytetarve
Kryesisht interesimi jon eshte ne keto sherbime

1 Teknika e bardhe.

2 Instalimi i klimave.

1.

Ne kuader te teknis tbardh kryejm keto sherbime.

1 Frigoriferit 2Lavatriqes
3 Shporetit
4 Ene larse etj…..
5 Nuk perjashtohet mundesia e intervenimit edhe ne paisjet tjera shtepiake.

2.

Ne kuader te instalimit te klimave kryejm keto sherbime.

1 Pastrimi i filterav
2 Mbushja me gaz
3 Zhvendosja e klimes
4 Mbushja e klimes se kerrit
5 Montimi i klimes ne objekte
6 Si dhe sherbime tjeta sipas kerkeses
Klient te nderuar sherbimet tona kryhen ne mometet qe ju keni nevoj per ne Sherbimet kryhen me termine per shkak te kerkeses Qmimet tona jan reale me standartin ton.

Qdo konstatim i prishjes ose vizita per intervenim kushton 5 Euro ne Prishtine

Arsyja eshte sepse disa klient kontaktojn me ne dhe kur konstatohet defekti nuk jan dakord te rregullohet dhe ne hupim kohen dhe kemi hargjime per te arritur te ju klient te nderar.

JU FALIMINDERIT PER MIRKUPTIM
.G.A.
GANI ALIU
Kontakti:
Nr. 045 265-946

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?