Bari artificial dhe ekologjik

- €

Kosova

kosovashet_admin +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Pajisje sportive dhe aktivitete natyrore Lokacioni ------- Shtuar Mar 29, 2016 Shikime 1309 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Komuna: Prishtinë
Pajisje : Të tjera
Te gjitha llojet e barit artificial dhe ekoologjik.
Ulese per stadium.
Tartan per atletike, per fushe te brendshme dhe te jashtme.
Rrjeta te ndryshme
Tabela sinjalizuese per pike

email: bari.lonipergola@gmail.com
044/049 287615

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?