♦ Bëjm Instalimin e ♦ KAMERAV dhe ALARMEV ♦

- €

Kosova

kosovashet_admin +38649397774 http://kosovashet.com/ {Profili publikuesit}
Kategoria Elektronikë Lokacioni ------- Shtuar Apr 25, 2016 Shikime 1063 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Komuna: Prishtinë
Shërbimet : Video mbikqyrës dhe alarm
♦ Bëjm Instalimin e Kamerave dhe Alarmav kunder Vjedhjev
•KAMERA VËZHGIMI IP dhe Analog me mundsi shikimi nga vendi dhe interneti (Telefoni)
•ALARME KUNDËR VJEDHJES pa Kabell dhe me Kabell, qe ju lajmeron ne Tel/Mobil kudo qe jeni.
•ALARM KUNDËR ZJARRIT
•INTERFON DHE VIDEOFON etj….
Paisjet kan 1 Vjet Garancion Perveq nese Demtohen nga Rryma …
Te interesuarit mund te Kontaktojn ne nr.e Telefonit & Viber +37745609939 …
• Per ma shumë info Mund te na Gjeni ne Facebook ==> https://www.facebook.com/B%C3%ABjm-Instalimin-e-Kamerav-dhe-Alarmev-574950302671424/?ref=hl

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?