Këtu është zgjidhja.

Me Marrëveshje €

macpatricia

{Profili publikuesit}
Kategoria Autobusë Lokacioni Fushë Kosovë Shtuar Apr 17, 2018 Shikime 149 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Mirëmëngjesi.

Unë ofroj kredi për të gjithë njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm; ata që kanë nevojë për kredi në 72 orë dhe që janë në gjendje të paguajnë të holla. Kredia ime fillon nga 3000 € në 90.000 € me një normë norma e interesit prej 3% në vit për një afat të ripagimit prej 2 vjet deri në 25 vjet . kontaktoni: fritzeferdinand57@gmail.com

Marrë kredi tuaj në 72 orë më, ofron vlefshme për cilindo person. kontaktoni: fritzeferdinand57@gmail.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?