Oferta ime e vlefshme për të gjithë që me të vërtetë kanë nevojë për para 2 ditë.

Me Marrëveshje €

ferdinandfritze

{Profili publikuesit}
Kategoria Dhoma Lokacioni Pejë Shtuar Nov 30, 2018 Shikime 122 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Përshëndetje
Ne jemi një strukturë që i ndihmon njerëzit në nevojë
për të kryer projektet e tyre në kushtet më të mira dhe më të favorshme në Kosovë
të gjithë sigurinë.
Ju lutemi na kontaktoni për të njohur kushtet.

Më kontaktoni nga Whatsapp +33785396343

Ose me email: fritzeferdinand57@gmail.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?