Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 5,000 euro në 80,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email: raimobruno00@gmail.com / WhatsApp: ose Viber : +22961165680

5000000 €

raimo

{Profili publikuesit}
Kategoria Shitje me shumicë/mall Lokacioni Prishtinë Shtuar Jan 26, 2019 Shikime 28 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Oferta e parave mes individit në 72 h

Unë ofroj kredi të veçantë të 5000 € 80.000.000 € për të gjithë në gjendje të paguajë me interes unë kam një lloj i rrallë i 2% shuma .Nous të individëve që ofron kredi në mes të individëve të rënda të cilët kanë nevojë për bizneset e vogla, investimet personale për vetëm 2% deri në 5% interes në varësi të shumës që kërkoni të dështoni. Ne bëjmë hua lokale dhe kredi ndërkombëtare për njerëzit kudo në botë. Organizata jonë nuk është bankë dhe nuk kërkojmë shumë dokumente. Një kredi e drejtë dhe e ndershme dhe e besueshme. Kontaktoni që nga sot dhe leshoni sasinë e parave që doni të jepni. Ne jemi email :: raimobruno00@gmail.com

WhatsApp: +22961165680

Viber +22961165680

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?