Elektricist/Mekatronist

Me Marrëveshje €

Kushtrimbytyqi

{Profili publikuesit}
Kategoria Punë Lokacioni Prishtinë Shtuar Feb 19, 2019 Shikime 34 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Elektricist/Mekatronist (Gjermani)

Detyrat tuaja:
· Mirëmbajtja dhe riparimi i objekteve prodhuese si forcë e vetme përgjegjëse
· Zgjidhja e problemeve joproduktive të sistemit
· Monitorimi i shërbimeve të ndërtimit
· Shkëmbimi i njësive të kontrollit elektrik
· Përgjigja në thirrjet telefonike

H-O-T Härte- und Oberflächentechnik GmbH & Co. KG
Personalabteilung
Kleinreuther Weg 118
D-90425 Nürnberg
Tel.: 0911 36014-1031
www.hot-online.de
jobs@hot-online.de

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?