Email: v.odette.theveny@gmail.com

5000 €

odette

{Profili publikuesit}
Kategoria Shërbime Lokacioni Prishtinë Shtuar Feb 20, 2019 Shikime 43 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Përshëndetje Zotëri dhe Zonjë,
Unë jam një individ i cili ofron kredi ndërkombëtare. Me një kapital që do të përdoret për të dhënë hua në mes të individëve në afat të shkurtër dhe të gjatë, duke filluar nga 5000 në 25,000,000 € për të gjithë njerëzit seriozë që janë në nevojat reale, norma e interesit është 3% në vit. 'jep kredi Financiare, Pengu, Kredi për Investime, Kredi Auto, Kredi Personale. Unë jam në dispozicion për të kënaqur klientët e mi brenda një maksimumi prej 3 ditësh nga marrja e formularit tuaj të aplikimit. Askush nuk është serioz në lidhje me abstenimin. Email: v.odette.theveny@gmail.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?