Kopshtar (Gjermani)

Me Marrëveshje €

Punsohu.eu

{Profili publikuesit}
Kategoria Punë Lokacioni Prishtinë Shtuar Feb 19, 2019 Shikime 38 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Ofertë pune në Gjermani për Kopshtar

Detyrat tuaja:
Detyrat tuaja përfshijnë mirëmbajtjen pemëve, shkurreve dhe zvogëlimin e gardhit, bimëve të reja lëndinës, mbjelljen e luleve, si dhe ndërtimin e shtegut dhe terracës.

Profili juaj:
· Ne jemi duke kërkuar një kopshtar me një trajnim të përfunduar profesional ose një kopshtar me përvojë në gjelbërim;
· Të dëshirueshme janë aftësi të mira të njohjes së shkurreve dhe pemëve dhe zvogëlimit të gardhit, mbjelljes së bimëve të reja, si dhe në ndërtimin e gardhit dhe terracës.

Jörg Witt Gartenbau
Glienickerstr. 81
14612 Falkensee
j.witt.gartenbau@googlemail.com

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?