Murator / ndërtues

Me Marrëveshje €

Kushtrimbytyqi

{Profili publikuesit}
Kategoria Punë Lokacioni Prishtinë Shtuar Feb 19, 2019 Shikime 35 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Murator / ndërtues / (Gjermani)

Detyrat tuaja:

· Ndërtimi i zakonshëm i mureve të të gjitha formateve dhe llojeve të gurit
· Punimi i betonit dhe përbërësve të betonit
· Rinovimi i përgjithshëm dhe punët riparuese në ndërtesa dhe struktura

BGB Berthold Gehder Baugesellschaft mbH & Co. KG

Schlachthofstraße 6-10

39108 Magdeburg

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?