Teknikë të inxhinierisë civile (Gjermani)

Me Marrëveshje €

Punsohu.eu

{Profili publikuesit}
Kategoria Punë Lokacioni Prishtinë Shtuar Feb 19, 2019 Shikime 36 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Ofrertë pune në Gjermani si Teknikë të inxhinierisë civile
Reklamimi i vendeve të punës synon në mënyrë të barabartë aplikantët me dhe pa përvojë profesionale.
Detyrat e punës :
· Krijimi i gërmimeve dhe hapja e kanaleve
· Përdorimi i makinerive dhe pajisjeve për operim
· Vendosja e tubave të kanalizimeve dhe kanaleve të kullimit
· Instalimi i materialeve në argjinaturë
· Shtrimi i asfaltit
EGGERS Umwelttechnik GmbH
Niederlassung Nordëest
E-Mail: ibbenbueren@eggers-umwelttechnik.de
Rudolf-Diesel-Str. 6-8,
49479 Ibbenbüren
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?