Samsung S10+ S10 WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR dhe të tjerët

400 €

electzds

{Profili publikuesit}
Kategoria Celularë Lokacioni Prishtinë Shtuar Mar 24, 2019 Shikime 33 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Samsung Galaxy S10+ S10 WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR dhe të tjerët

Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR WhatsApp +447841621748 Samsung S10+ S10 dhe të tjerët

Ne jemi shumicë e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar. ne shesim me çmime me shumicë. Dërgesa nga FedEx ose DHL 48 orë. ofertë promocionale. 5% cash discount kur bleni 2 copë

Na kontaktoni:

EMAIL: electronicsgadgetsms@hotmail.com

Tel / WhatsApp: +447841621748

Apple iPhone XS 64GB=530 EUR, 256GB=580 EUR, 512GB=630 EUR

Apple iPhone XS Max 64GB=610 EUR, 256GB=675 EUR, 512GB=705 EUR

Apple iPhone X 64GB=400 EUR, 256GB=430 EUR,

Apple iPhone XR 64GB=355 EUR, 128GB=375 EUR, 256GB=400 EUR,

Apple iPhone 8 Plus 64GB=320 EUR, 256GB=355 EUR,

Apple iPhone 8 64GB=305 EUR, 256GB=320 EUR,

Samsung Galaxy S10 128GB == 400 EUR , 512GB ==430 EUR,

Samsung Galaxy S10+ Plus 128GB == 475 , 512GB ==530 EUR, 1 TB == 610 EUR

Samsung Galaxy S10e 128GB == 380 EUR , 256GB ==405 EUR,

Samsung Galaxy Note 9 128GB=380 EUR, 512GB=405 EUR

Samsung S9+ 64GB =320 EUR, 128GB =350EUR, 256GB =380EUR

Samsung S9 64GB =280 EUR, 128GB =310EUR , 256GB =355EUR

Huawei Mate 20 X 128GB=405 EUR

Huawei Mate 20 Pro 128GB=380 EUR

Huawei Mate 20 128GB=350 EUR

SONY Xperia XZ3 64GB=380 EUR

SONY Xperia XZ2 64GB=355 EUR

Na kontaktoni:

EMAIL: electronicsgadgetsms@hotmail.com

Tel / WhatsApp: +447841621748

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?