Ndihmë e shpejtë financiare

10 €

barbarroux

{Profili publikuesit}
Kategoria Shtëpiza loje/Lojra kompjuterike Lokacioni Vushtrri Shtuar Jun 15, 2019 Shikime 79 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Zotërinj të mirë në mbrëmje, zonja.
Unë ju dërgoj këtë letër t'ju informoj që unë ofroj financim dhe madje edhe kredi me tarifa të arsyeshme ndërmjet individëve, nëse jeni të interesuar në propozimin tim ju kërkohet të më kontaktoni për të mësuar më shumë rreth kushteve për t'u përmbushur para se të merrni fonde.
Adresa ime e e-mailit: barbarroux.guy12@gmail.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?