Oferta juaj e financimit

Me Marrëveshje €

Madonazera

{Profili publikuesit}
Kategoria Autobusë Lokacioni Prishtinë Shtuar Jul 4, 2019 Shikime 69 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Individët Rusi, Irlandë, Zvicër, Kanada, Belgjikë, Francë, Itali në të gjithë botën, unë ju ofroj një hua prej 5000 deri në 10,000,000 për këdo që është në gjendje ta paguajë atë me kamatë në normën e interesit është 2% për çdo shuma e kërkuar. E bëj këtë në terren
– Hua financiare
– Hipoteke
– Kredi për investime
– Auto kredi
– Borxhi i konsolidimit
– Shlyerja e kredisë
– Hua personale
-Jeni mbërthyer
Nëse jeni të vërtetë në nevojë për një hua, përpiquni të më kontaktojnë. Unë jam në dispozicionin tuaj për të gjitha problemet tuaja financiare.
NB: Njerëzit keqdashës dhe dëshirat e këqija abstenojnë
Adresa ime e e-mailit: barbarroux.guy12@gmail.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?