oferta serioze e kredisë në 48

320000 €

sabine

{Profili publikuesit}
Kategoria Të tjera Lokacioni Prizren Shtuar Jul 10, 2019 Shikime 92 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

oferta serioze e kredisë në 48
Përshëndetje, unë jam një individ i cili ofron kredi për ndërkombëtarët. Me një kapital që do të përdoret për të dhënë hua në mes të individëve në afat të shkurtër dhe të gjatë duke filluar nga 100,000 në 50,000,000 euro për të gjithë njerëzit e rëndë që janë në nevojat reale, norma e interesit është 2% në vit pa pagesë, unë jap kredi Financiare, Kredi Real Estate, Kredi Investimi, Auto Loan, Kredi Personale. Unë jam në dispozicion për të kënaqur klientët e mi brenda një maksimumi prej 03 ditësh nga marrja e formularit të aplikimit.
PS: Mesazhe shumë serioze, kështu që asnjë person i rëndë nuk abstenon

Mail: sl7578510@gmail.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?