Ofertë kredie (mariana.dograno@gmail.com)

Me Marrëveshje €

marianadograno

{Profili publikuesit}
Kategoria Telefon fiks Lokacioni Fushë Kosovë Shtuar Jul 30, 2019 Shikime 51 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Ofertë kredie (mariana.dograno@gmail.com)

Përshëndetje
Përgjigje e shpejtë nga whatsapp: +229 625 926 58
Unë jam një drejtor i financave të korporatave dhe ofertës së kredisë për
njerëzit që kanë nevojë për kredi për projektin ose aktivitetet e tyre ku
private dhe për të paguar borxhet ose faturat. Ata janë në dispozicion për të ndihmuar
shpërndani këtë kredi me një normë fikse vjetore të interesit prej 3%. oferta ime
nga 8,000 në 100,000,000 €. Prandaj, specifike dhe të jenë të interesuar
Kontaktoni me mua në emailin tim: mariana.dograno@gmail.com
Përgjigje e shpejtë nga whatsapp: +229 625 926 58
Me gjithë respektin e duhur.

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?