Ofertë kredie ndërmjet një individi privat

Me Marrëveshje €

gabriella2015

{Profili publikuesit}
Kategoria Shërbime Lokacioni Prishtinë Shtuar Nov 12, 2019 Shikime 51 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Përshëndetje, unë jam një individ që ofron kredi për ndërkombëtarët.
Me kapital
të cilat do të përdoren për të dhënë hua afatshkurtër dhe afatgjatë midis individëve
termi duke filluar nga
2000 deri 5.000.000 € për të gjithë njerëzit seriozë që janë në realitet
nevojat, shkalla
me interes është 2% në vit. Më kontaktoni në: mazzaferro.gabriella1@gmail.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?