Shitet shtëpia në Prizren

130000 €

Nexhati

{Profili publikuesit}
Kategoria Shtëpi & Familje Lokacioni Prizren Shtuar Nov 10, 2019 Shikime 21 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Shtëpia është e vitit 1995, është renovuar para 2 viteve plotësishtë: lyerje me glet, izolimi jashtëm, dyer, dritare, garazha, uji. Është 10 min larg nga qendra, 5 min nga spitali, qendra tregtare, shkollat dhe fakulteti.

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?