Hua shumë e shpejtë midis të gjithëve 0022969048848

100 €

jefukoze

{Profili publikuesit}
Kategoria Të tjera Lokacioni Mitrovicë Shtuar Mar 27, 2020 Shikime 165 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Hua shumë e shpejtë midis të gjithëve
Është një organizatë e krishterë, shqetësimi i të cilëve është të ndihmojë njerëzit që kanë nevojë për para për të realizuar projektet e tyre. Pamja jonë është për shkak të fluturimeve të shumta në internet. Ne japim kredi të të gjitha llojeve të njohura nga Ligji Financiar dhe përdorim një normë interesi prej 3%; Adresa jonë:
adresa jonë: jefukoze@gmail.com
numri i whatsapp: 0022969048848

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?