Mbështetje për njerëzit në nevojë

1100 €

Inara Lavrova

{Profili publikuesit}
Kategoria Shërbime Lokacioni Prishtinë Shtuar May 21, 2020 Shikime 13 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Ju keni një projekt të rëndësishëm, por për fat të keq nuk keni para të mjaftueshme për ta filluar atë. Për të luftuar varfërinë, ne mbështesim ata që dëshirojnë të krijojnë një biznes duke u garantuar atyre kapital qarkullues në planin afatmesëm dhe afatgjatë.
Për ata që duan të zgjidhin një problem financiar, paguajnë vendin e tyre, ndërtojnë një shtëpi, rindizin biznesin e tyre ose financojnë zgjerimin e biznesit të tyre, tregtisë,
Për të paguar makinën ose për të paguar borxhin, ata gjithashtu mund të na kontaktojnë. Qëllimi i punës sonë është të luftojmë kundër varfërisë dhe përjashtimit bankar, dhe shërbimet tona janë të arritshme për të gjitha klasat sociale pa asnjë dallim.
Mund të na kontaktoni në këtë adresë emaili.
Email: inaralavrova.help@gmail.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?