OFERTA KUJDES NGA INDIVIDI T SERIOZA DHE T AND HNJES

100 €

adriano

{Profili publikuesit}
Kategoria Objekte afariste Lokacioni Zveçan Shtuar May 12, 2020 Shikime 76 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Unë jam një aksionar dhe operator financiar Adriano López me një kapital prej 400,000,000 € që do të përdoret për të dhënë kredi private afatshkurtra dhe afatgjata që variojnë nga 2,000 deri në 5,000,000 € për çdo person serioz që dëshiron këtë kredi. 2% deri 3% interes vjetor në varësi të shumës së huazuar sepse, duke qenë private, nuk dua të shkel ligjin e pasurisë. Ju mund të paguani deri në 5 deri në 25 vjet në varësi të shumës së marrë hua. Për më shumë informacion, më kontaktoni me email: adrianolopez1968@gmail.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?