Paratë private menjëherë Whatsapp: +33756914796

Me Marrëveshje €

alexisfresne

{Profili publikuesit}
Kategoria Shërbime Lokacioni Fushë Kosovë Shtuar Jul 30, 2020 Shikime 16 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Kredi nga një investitor privat pa tarifa paraprake dhe pa mashtrim. Për pronarin, megjithëse në disa raste prona nuk mund të hipotekohet. Një nga bashkëshortët e SJM mund të aplikojë gjithashtu. Një hipotekë në pasuritë e paluajtshme nuk është një pengesë, ne nuk do t'ju detyrojmë ta ripagoni atë. Ne i paguajmë paratë në para, menjëherë pas nënshkrimit të kontratës. Ju mund t'i keni paratë shumë shpejt brenda tre ditëve nga dërgimi i aplikacionit
Posta: Alexisfresne@gmail.com
Whatsapp: +33756914796
Viber: +33756914796

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?