Përshëndetje, vëllezërit dhe motrat e mia.

Me Marrëveshje €

vitalefinance2004@gmail.com

{Profili publikuesit}
Kategoria Objekte afariste Lokacioni Kaçanik Shtuar Oct 13, 2020 Shikime 14 Vlersime
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Përshëndetje, vëllezërit dhe motrat e mia.
Emri im eshte Maria. Unë do të doja t'ju informoja se huadhënësit e vërtetë nuk janë shumë të pranishëm në internet, unë pata mundësinë të përballem me një hua të vërtetë ligjore të njohur nga shteti dhe BE. Ky quhet SERGIO. Ai më dha një hua prej 120,000.00 euro pa ndonjë protokoll. Betohem në Zotin se ishte e enjte që mora fondet në llogarinë time bankare.
Mendova se ishte mirë të ndaja kontaktin e tij me email me ju. Këtu është emaili i tij: ecobanquecredits2010@gmail.com

Kontakto Pronarin


Testi njerëzor. Ju lutem shënoni rezultatin e 5+3=?